DP Antalya İl Başkanı Mevcut Başkan Mahmut Çil Oldu

Kongreye Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kumluca Belediye Başkanı Mesut Avcıoğlu ve İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, Demokrat Parti Isparta İl Başkanı Selçuk Özkan ve partililer katıldı.

AYNI ŞEVKLE GÖREVE DEVAM EDECEĞİZ
Demokrat Parti Antalya İl Başkanı Mahmut Çil aynı şevkle görevini yapacağını belirterek, “Üç senelik görevimde bir genel seçim bir mahalli seçim geçirdik. Yönetimdeki arkadaşlarımızla beraber çok mücadele verdik. Antalya'da bunun meyvelerini de aldık. Bundan sonra partimizi daha da güçlendirerek devam etmek istiyoruz. Yine aynı şekilde aynı şevkle heyecanla görev yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

EKONOMİK VE SİYASİ ÇÖKÜŞ
Kongrede partililere hitap eden Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Türkiye’nin içinden geçtiği bu zor dönemde, anayasanın değiştirilemez ilk dört maddesinin üzerinden yapılan tartışmaların ciddi bir tehdit oluşturduğunu belirterek bu tür önerilere karşı topyekün bir direniş gerektiğini vurguladı.

Türkiye'nin tarihindeki en büyük buhran dönemlerinden birini yaşadığını belirten Genel Başkan Uysal; Cumhuriyetin tarımdan başlayarak inşa ettiği ne kadar kurum varsa tahrip etmeyi kendilerine vazife edinmiş bir iktidarla karşı karşıyayız" dedi. Ekonomik ve siyasi çöküşlerin ülkenin her alanında hissedildiğini, bu durumun 20 yıldır uygulanan yanlış politikaların bir sonucu olduğunu ifade etti.

TÜRKİYE'Yİ ZORLUKLARLA BAŞ EDECEK YAPIYA KOVUŞTURMAK
Türkiye'nin bulunduğu coğrafi konum itibariyle büyük meydan okumalarla karşı karşıya olduğunu vurgulayan Gültekin Uysal, "Ülkenin bu meydan okumalara karşı hazırlıklı olması ve Soğuk Savaş'ın sona ermesiyle yeni güç merkezleri ortaya çıkarken Türkiye'nin bu tarihi süreci doğru yönetmesi gerekiyor" dedi.
Uysal "Siyasetin görevi, Türkiye'yi bu zorluklarla baş edebilecek bir yapıya kavuşturmaktır. Ancak mevcut hükümet bu sorumluluğu yerine getirmemektedir. Türkiye'nin kurucu değerlerine ve kurumlarına zarar vererek ülkenin geleceğini tehlikeye atan bir iktidarla karşı karşıyayız" diye konuştu.

GERÇEK SORUNLAR ÖRTBAS EDİLİYOR
Gültekin Uysal, AK Parti'nin anayasanın ilk dört maddesini gündeme getirerek halkı kandırmaya çalıştığını, bu tür tartışmalarla gerçek sorunların örtbas edildiğini söyledi.
Uysal, "Türkiye'nin gerçek gündemi ekonomik kriz, işsizlik ve sosyal adaletsizlik. Bu tür tartışmalarla halkın zihni bulandırılmaya çalışılıyor. Türk milleti, bu oyunlara karşı her zaman uyanık olmalı" ifadelerini kullandı.

Yönetim Kurulu Listesi
Başkan Mahmut Çil
1.Ata Sönmez
2.Hayri Şimşek
3.Selahattin Yılmaz
4.Ali Topal
5.Mehmet Karakök
6.Süleyman Arslan
7.Fatma Söğütçü
8.Mustafa Şimşek
9.Ayfer Karaboğa
10.Ramazan Coşkun
11.Abdullah Του
12.Samet Türkel
13.Abdullah Του
14.Samet Türkel
15.Orhan Erşan
16.Ömer Yıldırım
17.Funda Aras
18.Süleyman İlhan
19.Mustafa Gönenç
20.Şevket Çakır
21. Cavat Akıskalı
22.Raşit Aker
İl Disiplin Kurulu Asil Üyeleri
1.Turgay Alp
2.Veli Küçük
3.Mehmet Çiloğlu
4.Tuncay Güleç
5.Hüsnü Şimşek
6.Aşur Boydak
7.Ramazan Duman