Gazetecilerin Köprüçay Keyfi

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC), düzenlediği çeşitli etkinliklerle gazetecileri bir araya getiriyor. AGC'nin Cumartesi günü Manavgat Köprüçay'da düzenlediği etkinlikte, gazeteciler unutulmaz bir gün yaşadı. Monster Jetboat sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinlikte gazeteciler Köprüçay’ın muhteşem doğası eşliğinde birbirinden heyecanlı aktivitelerle dolu bir gün geçirdi. Jet boat, Jeep safari, zip line, balık avlama gibi etkinliklerle geçen program, katılımcılara adrenalin dolu keyifli anlar yaşattı.

Böyle Bir Güzellik Yok

Etkinlikte konuşma yapan AGC Başkanı İdris Taş, Köprüçay’ın kendisi için özel bir yeri olduğunu, doğup büyüdüğü bu güzel coğrafyanın değerini her zaman bildiğini ve bölgenin doğal güzelliklerinin korunması gerektiğini belirtti. Bölgenin önemine dikkat çeken Taş, "Dünyanın en özel, en güzel coğrafyasındayız. Hem ırmak hem ağaç hem taş olarak bütün doğal güzelliklerini Allah bu bölgeye sunmuş. Böyle bir güzellik yok. Dünya küresel ısınmayla, susuzlukla boğuşurken bizler güzel bir ülkenin içerisindeyiz" dedi. Taş, etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan hemşehrisi Bilal Şanlı’ya da teşekkür ederek Köprüçay’ın simgesi olan özel bir plaket takdim etti.

Günün sonunda AGC tarafından gazetecilere çeşitli hediyeler takdim edildi. Bu anlamlı etkinlikte meslektaşlarıyla bir arada olmanın mutluluğunu yaşayan gazeteciler hem eğlendi hem stres atarak moral depoladı. Yeni bir etkinlikte buluşma temennisiyle gün sona erdi.