Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Rektörlük Görevine Yeniden Atandı.

ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ALKIŞLARLA KARŞILADI

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, akademisyenler ve çalışma arkadaşları tarafından kapıda alkışlarla karşılandı. Karşılamada Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ayşe Gülbin Arıcı, Prof. Dr. Şükrü Özen, Prof. Dr. Cengiz Toker, Genel Sekreter Dr. Ali Evren İmre, dekanlar, akademisyenler, meslek yüksekokulları müdürleri ve rektörlük çalışma arkadaşları bulundu.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Üniversitemiz rektörlüğü görevine ikinci kez atanmış bulunuyorum. Bu onurlu görevi tekrar üstlenmekten büyük bir gurur duyuyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a duyduğu güvenden ve görev sürem boyunca verdiği desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Karşılamada herkese tek tek teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, yüklerinin daha da ağır olduğunu söyleyerek gösterilen teveccüh karşısında teşekkürlerini sunarak “Burada önemli olan iyi niyetle bir yerleri yönetmeye çalışmak. İyi niyetle ve mütevazi bir şekilde ikinci dönemimi yapmayı planlıyorum ama buradan sonraki amacım ivmenin daha da artması çünkü dediğim gibi ilk 4 yılda biz bu üniversiteyi anladık artık bundan sonra hepimizin yapacağı şey, borçlu olduğumuz şey bu üniversiteye, ülkeye son gücümüzle en iyi niyetlerle hizmet etmek.” dedi.

Rektör Özkan’ın konuşmasının ardından rektör yardımcıları ve dekanlar iyi niyet dileklerini belirterek çalışmalarında başarılar dilediler.