AGC Başkanı İdris Taş Güven Tazeledi

Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde gerçekleşen Antalya Gazeteciler Cemiyeti olağan genel kurulu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından divan seçimi yapıldı. Divan Başkanı, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Vekili Sefa Özdemir oldu. Genel Kurulda okunan faaliyet raporu üyeler tarafından oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra seçime gidildi. Tek liste ile gidilen genel kurulda yapılan oylama sonucu, güven tazeleyen İdris Taş yeniden başkan seçildi

Başkan Taş konuşmasına, Cemiyetin ilk başkanı rahmetli Nuri Dağtekin başta olmak üzere Erdoğan Kahya, Mustafa Yoldaş, Mevlüt Yeni ve tüm yönetim kademelerinde görev yapan tüm üyelere teşekkür ederek başladı.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti başkanlığının çok zor ve kutsal bir görev olduğunu söyleyen Başkan İdris Taş, “ne kadar sağlam ve sıkı olursak, o kadar güçlü oluruz" dedi.

Çok kritik dönemde göreve geldiklerini dile getiren Taş,  "Pandemi başladı. Ukrayna- Rusya savaşı,  depremler hepsi bizim döneme denk geldi. Ama hep zorlu süreçlerden güçlenerek çıktık.
İkinci dönemde Allah nasip ederse net olarak söylüyorum, mesleğimizin standardı için, gazetecilik mesleğimizin saygınlığı için var gücümüzle çalışacağız. Bu duygu ve düşünceler de her zaman her üyeye sevgiyle güvenle baktık. Yolumuza devam ettik. Hiçbir zaman için kişisel hesaplarla uğraşmadık. Hep fikirler, projelerle uğraştık. Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin kapısından içeriye dedikodu sokmadık. Hep fikir, hep mesleğimizin geleceği için çalıştık. Böyle geldik, böyle devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Taş, genel kurula katılan tüm meslektaşlarına teşekkür ederek sözlerine son verdi.

                                                                                                     

AGC Yeni Yönetim Kurulu

 Ahmet Yenigün,
Şifa Çiçek,
Ersin Aydın,
Ahmet Öcal,
Rasim Gündüz,
Yalçın Teke,
Hayrettin Deniz,
Leyla Ataman Koyuncuoğlu,
Mehmet Kılıçaslan,
Süleyman Elçin.